u

Mé jméno je Lenka.

Jelikož si čtete moje povídání, pravděpodobně uvažujete o změně životního stylu, zdravým a udržitelným způsobem.

Zastávám zdravý způsob stravování bez vyřazování základních složek potravy. A to hlavně z důvodu, že jsem si sama prošla mnoha různými výživovými směry a dietami. Mým cílem je naučit vás nebát se jídla, naučit vás jíst dostatečně, vyváženě a kvalitně, a ukázat vám, že zdravé jídlo může být rychlé, chutné a zábavné.

Moc dobře vím, jak těžké je skloubit práci, péči o rodinu a domácnost a ještě k tomu přidat péči o sebe. Pomohu vám najít balanc a ukážu vám, že je to možné. Já sama jsem tomu důkazem.

Můj zájem o zdravé stravování začal mou potřebou uzdravit sama sebe. Byla jsem obézní a byla jsem věčně nervózní, nespokojená, nepříjemná a nezdravá ženská. Chtěla jsem to změnit. Do té doby jsem měla za sebou hodně neúspěšných pokusů zhubnout – vždy jsem se pokoušela o nějaké diety a hledala si zkratky. které nikdy nefungovaly.

Tentokrát jsem se ale rozhodla jít na to jinak. Nechtít vše hned.

Začala jsem se zajímat o zdravou stravu a hledala si potřebné informace z kvalitních zdrojů.

Změnila svůj život a své zdraví k lepšímu. Zhubla jsem skoro 30 kilo, ale co je důležitější, od té doby si zdravou váhu a zdravý životní styl držím.

Žádnou speciální dietu jsem nedržela. Nic základního jsem ze stravy nevynechávala a nevynechávám – jedla jsem i přílohy, vhodnější varianty sladkostí atd. Samozřejmě jsem zařadila přirozený pohyb –  hlavně procházky a později běh.

Zastávám názor, že hubnutí je hlavně díky jídlu. Pohyb je skvělý doplněk, jak se udržet zdraví, nabrat kondici, hubnutí podpořit a výrazně si zlepšit a zrychlit hubnoucí výsledky.

Svojí cestu jsem již od začátku sdílela na instagramu. Pro sebe, svojí rodinu i svoje sledující jsem tvořila (a dál tvořím) zdravé a vyvážené recepty. Vydala jsem E-book plný receptů, který má mezi mými sledujícími úspěch.

Později jsem měla potřebu získat v oblasti výživy i ucelené vzdělání, abych mohla ostatním pomáhat kvalifikovaně. Proto jsem, mimo jiné, absolvovala akreditovaný rekvalifikační kurz Poradce pro výživu.

Od první poloviny roku 2020 se aktivně věnuji tvorbě stravovacích plánů pro své klienty.

Věřím, že někoho moje cesta inspiruje a pokud vůbec nevíte, jak udělat první krok k zdravému životnímu stylu, budu ráda, když mě oslovíte.

 

Můj Instagram